الگوریتم فِرِشْنِسْ یا طراوات گوگل ☘️ را بشناسید و مراقب مطالب قدیمی خود باشید!

تعرفه تبلیغات در سایت
عنوان عکسعنوان عکسعنوان عکسعنوان عکس
عنوان عکسعنوان عکسعنوان عکسعنوان عکس
عنوان عکسعنوان عکسعنوان عکسعنوان عکس
عنوان عکسعنوان عکسعنوان عکسعنوان عکس
عنوان عکسعنوان عکسعنوان عکسعنوان عکس

جستجوگر

یافته ها در جستجو

    امکانات وب

    پر مخاطب ها

      برچسب ها

      گوگل از سال های قبل پیش بینی کرده بود، که قرار است در دنیای وب حجم بی شماری اطلاعات وارد شود و این اطلاعات باید بر اساس نیاز کاربران دسته بندی و بررسی شود. حجم اطلاعات و محتواهایی که به صورت سالانه و روزانه تولید می شود عددی چند رقمی و طولانی است. چیزی که گوگل همیشه بر روی آن متمرکز است رضایت کاربران و رسیدن آن ها به نتایجی است که به دنبال آن هستند. فاکتور های اساسی یک محتوا خوب توسط تعدادی از الگوریتم ها همانند کبوتر، پنگوئن، مگس خوار و…. تحت پوشش قرار گرفت. اما این الگوریتم ها هیچگونه تمرکزی بر روی تازگی محتوا و زمان انتشار آن داشتند.

      برای مثال یک محتوا با کیفیت و خوب در خصوص مقاله ی علمی قدیمی در وبسایتی مربوط به حوزه دانش منتشر شده. این محتوا در سال 2008 در وبسایت مورد نظر قرار گرفته است و اکنون این مقاله توسط تحقیقات جدید صورت گرفته منسوخ شده و دیگر اعتبار علمی را ندارد. اما تشابه اسمی میان این مقاله قدیمی و مقاله جایگزین می تواند سبب شود مقاله ی جدید در وبسایت ها به رتبه ی جالب توجهی دست نیابد و افرادی که به دنبال آن هستند اشتباهاً به نسخه ای قدیمی دسترسی پیدا کنند که مدت ها از انتشار آن می گذرد.

      خُب حال کدام یک از الگوریتم های باغ وحش اینجا به کار می آیند؟ پاسخ هیچکدام است. اینجا ماجرای بررسی تاریخ انتشار محتوا و تازگی محتواست. برای اینکه یک محتوا از نظر زمان آن هم بررسی شود نیاز است تا با الگوریتمی با نام فِرِشْنِسْ آشنا شویم. این الگوریتم جذاب محتواها را بر اساس تاریخ انتشار بررسی می کند و تازه ترین ها را اعتبار بیشتری می بخشد.

      اکنون در ذهن بسیاری از شما این سوال وجود دارد که الگوریتم طراوت یا فرشنس چگونه کار می کند و چه محتواهایی را مورد هدف قرار می دهد؟

      الگوریتم فِرِشْنِسْ گوگل

      الگوریتم طراوات دقیقاً چگونه عمل می کند؟

      الگوریتم طراوت یا همان فرشنس همانند یک مسئول کتابخانه است که وظیفه دارد تاریخ انتشار کتاب ها را دسته بندی کرده و سری چاپ آن ها را نظم می دهد. طرز کار این الگوریتم نمونه ی خوبی از یک کتابدار دار است. این الگوریتم بر روی تاریخ انتشار ها فوکوس می کند و بر اساس این موضوع به محتوای وبسایت ها نمره می دهد.

      این موضوع یک نگرانی و مشغله حساس برای وبسایت هاست که به طور مداوم سایت خود را آپدیت کنند وگرنه ممکن است که از دور عقب بیفتند. همچنین با وجود این الگوریتم می توان امیدوارم بود که همیشه یه سری وبسایت ها صدر نشین نیستند و به مرور جایگاه ها بر اساس تازگی محتوا تغییر می کند.

      الگوریتم فِرِشْنِسْ

      تنها فِرِشْنِسْ تعیین کننده است؟

      پاسخ این سوال قطعا منفی است زیرا این الگوریتم تنها یکی از بازرسان گوگل است و برای یک محتوا تنها تاریخ انتشار تعیین کننده جایگاه آن نیست. الگوریتم های دیگری همانند کبوتر، مرغ مگس خوار و…. نیز از جوانب دیگری همچون اصالت محتوا، سئو، کیفیت نوشتاری و…. محتوای تولید شده را بررسی می کنند تا مطابق با نمره ی معدل نهایی مقام یک محتوا و جایگاه آن در موتور جستجوی گوگل تعیین شود.

      تا اینجای کار ما با اساس کار الگوریتم Freshness  و میزان اثر بخشی آن آشنا شدیم. اما می خواهیم با جزئیات تکمیلی بیشتری از این الگوریتم آشنا شویم.

      تمامی وبسایت ها و محتواها با Freshness سرو کار دارند؟

      پاسخ این سوال هم منفی است اما با کمی توضیحات. برخی محتواها لزوما نیاز به این ندارند که مداوم به روز شوند. برای مثال محتواهایی همانند شیوه ی دوخت یک لباس یا یک کتاب کهن لزوما نیاز ندارند که مدوام به روز رسانی شوند.

      اما کدام سایت ها به روز رسانی و آپدیتشان اهمیت دارد؟ سایت های علمی که در بالا هم اشاره کردیم که وظیفه ی آن ها انتشار محتواها و مقالات تازه و به روز از دنیای علم و دانش است و همینطور وبسایت های خبری در صدر ماجرا نشسته اند و سر و کار مداومی با الگوریتم Freshness  دارند. اما وبسایت هایی که موضوعات تاریخی و دستور پخت غذاها و… بر عهده دارند از نظر گوگل اهمیت کمتری برای بررسی مداوم به وسیله ی این الگوریتم دارند و تاثیر Freshness  بر آن ها کمتر اثر بخش است.

      با یک جمع بندی کلی وبسایت های که مداوم زیر ذره بین این الگوریتم هستند عبارتند از: علمی، خبری، اجتماعی، فروشگاهی، کتابخانه ها، آرشیو مقالات و…….

      چه کنیم که از زنگ خطر الگوریتم طراوت در امان باشیم؟

      الگوریتم طراوت

      حال با توجه به آنچه از این الگوریتم گفتیم سوالی که مطرح می شود این است که چگونه باید از خطر این الگوریم و اعمال تغییرات ناگهانی در رتبه ی خود در خصوص محتواهای قدیمی جلوگیری کنیم؟

      در ادامه نکاتی کاربردی خواهیم گفت که  با رعایت آن ها می توانید جایگاه و رتبه ی خود را با کمترین میزان تاثیر این الگوریتم برای محتواهای پیشین خود حفظ کنید و همچنین در زمان کنونی نیز برای محتواهای تازه خود رتبه های خوبی را کسب نمایید.

      مرتبا محتوا تولید کنید!

      بله به روزرسانی منظم و با قائده برای وبسایت شما یک امتیاز مثبت به شمار می رود که با استفاده از آن می توانید به گوگل ثابت کنید که فعال هستید و حواستان به محتواهای تازه هست. این موضوغ اثر بخشی مستقیمی بر جلوگیری از الگوریتم فرشنس ندارند اما می تواند بر روی کسب جایگاه سریع و خوب برای محتواهای جدید شما اثر بخش باشد. زیرا گوگل شناسنامه ی شما را بررسی می کند و اگر کیفیت محتوای شما مورد قبول هم واقع شود امیدوار باشید که محتوایتان جایگاه خوبی را کسب خواهد کرد.

      محتوای همیشه سبز

      این نوع محتوا در دنیای سئو شهرت بسیاری دارد و با عنوان همیشه سبز شناخته می شود. محتواهای همیشه سبز محتواهایی هستند که نیازی ندارند تا مداوم برای کسب رضایت کاربران به روز شوند و مدت زمان زیادی پایداری متن و صحت و حقیقت خود را حفظ می کنند. برای مثال طرز تهیه رب گوجه فرنگی از دوران مادر بزرگ های ما تا امروز همیشه با یک دستور مشابه و ثابت بوده است و یک محتوای همیشه سبز محسوب می شود. پس با به انتشار این نوع محتوا در صورت اینکه همیشه سبز ها صدر نشین شوند صدر نشینی خود را حفظ می کنند.

      محتواهای قدیمی را کنار نگذارید!

      محتواهای قدیمی شما هم نیاز دارند تا به صورت مداوم به روزرسانی شوند. اگر محتواهای پیشین شما به شکل مداوم با اخبار جدید و تغییرات جدید به روز رسانی شوند جایگاه خودشان را از دست نخواهند داد و کلید طلایی ماجرا را در دست خواهید گرفت.

      لزومی ندارد که حتما تغییرات شما شدید باشد و تنها تغییرات جزئی در محتواهای گیشین شما نیز به چشم این الگوریتم می آید و محتوای شما را تازه و جدید به حساب می آورد.

      اشتراک گذاری

      محتواهای خود را در شبکه های اجتماعی منتشر کنید و تلاش کنید تا مخاطبانتان محدود به موتور جستجو نباشد. اگر محتواهای پیشین شما همچنان طرفداران خود را با لبخند روانه کنند. می توانید جایگاه محتواهای قبلی خود را حفظ کنید.

      بک لینک

      بک لینک ها می توانند در خصوص حفظ جایگاه شما کمک کنند. بک لینک ها همانند حامیان همیشگی محتوای شما را پوشش می دهند تا ورودی های بیشتری به وبسایت و مطالب اکنون و پیشین خود داشته باشید.

      تبلیغات

      استفاده از شیوه ی جاودان تبلیغات هم می تواند یکی از روش های کارآمد برای اینکه محتوای شما به صورت مداوم از کاربران بازدید بگیرد می تواند راهکار مناسبی باشد. تبلیغات درست و صحیح مانند رپورتاژ ها می توانند سبب افزایش اعتبار شما شو و این امر نیز افزایش بازدید کنندگان را برای شما به همراه دارد.

      محتواهای سوالی

      محتواهایی که می توانند سوالات ذهن افراد را پاسخ دهند همیشه می توانند محتوای سبز به شمار روند اما باید در نظر گرفت که پرسش ها آگاهانه و هوشمندانه باشد. اینگونه محتواها نیز می توانند همیشه سبز باشند.

      الگوریتم های گوگل

      آیا فرشنس فقط با تازه ها کار دارد؟

      الگوریتم طراوت با تمامی محتواهایی که خسته کننده و یا قدیمی باشند سرو کار دارد. دلیل این موضوع هم به روز بودن محتوا و داشتن مخاطبانی است که از محتواها استفاده کنند. زمانی که یک محتوا فرسوده باشد چندان چنگی به دل نمی زند. مگر آن محتوای قدیمی به گونه ای از ابتدا بهینه و مورد هدف موضوعی همیشه سبز قرار بگیرد که کاربران را برای مدت های طولانی به خود جذاب کند.

      این محتواهای فرسوده توسط الگوریتم فرشنس پس از شناسایی جزو لیست سیاه فرشنس خواهند شد و احتمالا از دایره ی ایندکس ها خارجی می شوند.

      الگوریتم طراوت به روز رسانی شده و پایدار است؟

      این الگوریتم چندین سال است که مورد استفاده قرار می گیرد و طبیعی است که تا موقعی که غول الگوریتمی دیگری به میان مشترک و مبارزه با آن نیاید قطعا در جایگاه خود باقی خواهد ماند. الگوریتم فرشنس در میدان الگوریتم های گوگل جای خود را پیدا کرده است.

      الگوریتم فِرِشْنِسْ یا طراوت گوگل

      نتایج های زنده و باطرات!

      اگر اهل ورزش باشید و از دیدن بازی مورد علاقتان جا مانده باشید می دانید که کافیست با یک سرچ ساده نتایج بازی ها را در اولین بخش نتایج سرچ خود مشاهده نمایید. البته شرط این نمایش زنده انتخاب کلمات کلیدی مناسب و درست است. با این اوصاف می توانیم این نتایج زنده ی جذاب بازی های ورزشی و آب و هوا و روز و تاریخ و…… را به این الگوریتم علاقمند به طراوت و تازگی نسبت دهیم.

      نتایج زنده که مداو مدر حال تغییر هستند مثل زلزله ها و روز و تاریخ و رویداد ها و….. توسط فرشنس کنترل می شوند و همینطور الگوریتم های دیگر گوگل نیز حوزه های پر سرچ که ناگهانی یا مداوم ترند می شوند را می یابند و محتواهای مرتبط و کاربردی را  برای کاربران ایندکس می کنند.

      سخن پایانی

      رعایت نکات زیر مجموعه ی قوانین الگوریتم محتوای فرشنس می تواند سبب شود تا جایگاه وبسایت خود را حفظ کرده و ارتقا دهید. این الگوریتم ها در گوگل بهم همانند دانه های زنجیر وابسته هستند و جدا نمی شوند. پس صرفا رعایت نکات مربوط به الگوریتم فرشنس یا هر الگوریتم دیگری به تنهایی کافی نیست.

      مطالعه ی مقاله ی 200 فاکتور سئو سبب می شود تا شما دوستان و همراهان بتوانید عوامل موثر برای کسب یک رتبه ی خوب را شناسایی کنید. با ما همراه باشید.

      نویسنده : خرید بک لینک بازدید : 249 تاريخ : شنبه 30 آذر 1398 ساعت: 22:09
      برچسب‌ها :